Projectleider Wonen (Vaste Baan) – Sliedrecht

Introductie

Jij bent de ervaren projectleider nieuwbouw die opzoek is naar een nieuwe uitdaging!

Organisatie

De organisatie is een samenwerkende (middel)grote aannemer die actief is op ontwikkeling en transformeren van woningen, utilitaire werken en onderhoud van het vastgoed.
Je komt te werken bij een betrouwbare aannemer met oog voor elkaar, maatschappij, vakmanschap en langdurige relaties.

Functie

Als projectleider ben jij eindverantwoordelijk voor de realisatie van het (groot) onderhoud of renovatie project van woningen, scholen of zorgcomplexen in de regio groot Rotterdam.
Je zorgt dat de werkvoorbereider alle informatie heeft en een goede vertaalslag kan maken vanuit de opdracht en tekeningen. Je voert alle gesprekken met de opdrachtgever en bent betrokken bij eventuele adviesgesprekken met architect, constructeur en externe adviseurs.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma bouwkunde met voorkeur HBO bouwkunde. Daarnaast breng je minimaal 5 jaar relevante ervaring mee in de nieuwbouw en dan voornamelijk woningbouw. Je bent in het bezit van VCA-VOL en je bent klantgericht ingesteld.


Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris wordt bepaald naar aanleiding van kennis en ervaring en verder wordt de UTA CAO gehanteerd.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 0621824584

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.