Projectleider / Werkvoorbereider Mutatie Onderhoud – Beverwijk

Introductie

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van projecten in het mutatie onderhoud. Een uitdagende functie met veel bevoegdheden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een specialist in de renovatie en het onderhoud van woningen. Opdrachten worden verkregen van corporaties, VVE’s maar ook van scholen. Voor de organisatie zijn 120 mensen werkzaam. Haar werkgebied is Noord Holland.

Functie

Als Projectleider / Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van projecten in het mutatie onderhoud voor woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. Je bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, onze vaklieden en je hebt ook contact met huurders. In het kader van de ketensamenwerking heb je daarnaast veel contact met ketenpartners en leveranciers. Jouw werkgebied is voornamelijk in Amsterdam.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je een diploma HTS bouwkunde aangevuld met diverse bouwkundige opleidingen. Daarnaast ben je bekend met de laatste bouwregelgeving, ben je gewend projectmatig te werken en LEAN is voor jou een bekend begrip.

Aanbod

Het betreft een detacheringsperiode van 9 maanden. Na deze periode, en bij goed functioneren, kan je een vaste aanstelling worden aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.