Projectleider / Werkvoorbereider Mutatie Onderhoud – Beverwijk

Introductie

U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van projecten in het mutatie onderhoud. Een uitdagende functie met veel bevoegdheden.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een specialist in de renovatie en het onderhoud van woningen. Opdrachten worden verkregen van corporaties, VVE’s maar ook van scholen. Voor de organisatie zijn 120 mensen werkzaam. Haar werkgebied is Noord Holland.

Functie

Als Projectleider / Werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van projecten in het mutatie onderhoud voor onze opdrachtgevers, woningcorporaties. De renovatieprojecten variëren van het verduurzamen van bestaande woningen, zoals het nemen van energiebesparende maatregelen tot het uitvoeren van duurzame onderhoudswerkzaamheden. U bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, onze vaklieden en u hebt ook contact met huurders. In het kader van onze ketensamenwerking hebt u daarnaast veel contact met ketenpartners en leveranciers. Uw werkgebied is voornamelijk in Amsterdam.

Functie-eisen

Voor deze functie hebt u een diploma HTS bouwkunde aangevuld met diverse bouwkundige opleidingen. Daarnaast bent u bekend met de laatste bouwregelgeving, bent u gewend projectmatig te werken en LEAN is voor u een bekend begrip.

Aanbod

Het betreft een detacheringsperiode van 12 maanden. Na deze periode, en bij goed functioneren, kan u een vaste aanstelling worden aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.