Projectleider/Werkvoorbereider Bouw – Leimuiden

Introductie

Een functie waarin jij geheel verantwoordelijk bent voor jouw projecten na de calculatiefase! Wij zoeken dus een allrounder die ook nog eens veel contact heeft met de opdrachtgever betreft meer- en minderwerk en koperswensen.

Organisatie

Je komt te werken bij een echt familiebedrijf. Op kantoor zijn 10 mensen actief en buiten lopen 30 bekwame vaklieden. Zij zijn actief in alle discipline van de bouw en de projecten kunnen variëren van bonnenwerk tot luxe villa’s met een zeer hoof afwerkingsniveau. Projecten worden vooral via 1 op 1 verkregen of vanuit bouwteam.Daarnaast hebben zij ook een eigen ontwikkelingspoot.

Functie

Als Projectleider/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor diverse werken of 1 groot werk van A tot en met Z. Je werkt deels vanaf kantoor en deels op de werkvloer. Je bent geheel zelf verantwoordelijk voor de invulling hiervan. Taken en verantwoordelijkheden:

  • Inkoop / werkvoorbereiding.
  • Leidinggeven aan meewerkend uitvoerders en timmerlieden op de bouw.
  • Contactpersoon voor architect/opdrachtgevers en overige betrokken partijen.
  • Het bijwonen van bouwvergaderingen ter ondersteuning van de werkvoorbereiders
  • Zelfstandig opleveren van het werk.
  • Bijhouden van het meer- en minderwerk
  • Kopersbegeleiding
  • Opleiden van medewerkers.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma MTS bouwkunde en 3 jaar werkervaring in een gelijke functie. Daarnaast beschik je over een geldig certificaat VCA VOL. Enkele belangrijke eigenschappen voor onze opdrachtgever zijn: daadkrachtig, commercieel, klantgericht, teamplayer en humor!

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren word je een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform UTA CAO en bij deze verantwoordelijke functie hoort ook een leaseauto.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.