Projectleider/Werkvoorbereider – Amsterdam

Introductie

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de projecten vanaf opname tot en met de oplevering!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein, lokaal opererend aannemingsbedrijf actief in renovatie- en verbouwprojecten. Voor het bedrijf zijn 10 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot maximaal 1,5 miljoen euro.

Functie

Voor de functie bent u een alleskunner. Vanaf opname tot en met de oplevering bent u verantwoordelijk voor de projecten. U vervaardigt calculaties, verzorgt de inkoop en werkvoorbereiding en u stuurt de uitvoering aan. Naast het aansturen van eigen personeel bent u ook verantwoordelijk voor het aansturen en controleren van de onderaannemers.

Functie eisen

Onze opdrachtgever geeft de voorkeur aan een kandidaat met praktijkervaring. Zo bent u als uitvoerder en werkvoorbereider werkzaam geweest. U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL.Naast uw technisch inzicht beschikt u over goede contactuele vaardigheden. U zult nauw contact onderhouden met de opdrachtgever en weet deze ook op een vakkundige wijze te adviseren.U hebt ervaring met Office en het calculatieprogramma Alert. Daarnaast bent u woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Amsterdam

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.