Projectleider Voor De Grotere Projecten (Vaste Baan) – Heemstede

Introductie

Ben jij de projectleider die een project met een bouwsom van 100 miljoen euro tot een goed eind weet te brengen? Zo ja, reageer dan!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in de woning- en utiliteitsbouw. Projecten worden gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling, bouwteams en in mindere mate vanuit de aanbestedingsmarkt. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam en de projecten worden in de Randstad uitgevoerd. De projecten kenmerken zich door haar binnenstedelijke karakter.

Functie

Voor de bouw van een parkeerkelder, 5 woontorens tussen de 6 en 21 bouwlagen met in totaal 500 appartementen zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider. Een projectleider die zijn sporen binnen het aannemingsbedrijf verdient heeft maar die ook ervaring heeft om te participeren in het voortraject. Je bent mede betrokken om het DO tot UO om te zetten wat vanaf Q4 gestart zal worden en de uiteindelijk bouw start in Q2-2022.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een HBO of WO diploma en heb je aantoonbare ervaring in het aansturen van complexe grote werken met grotere bouwteams. Je bent technisch sterk onderlegd, je stuurt aan op de inhoud met behoud van het overzicht. Je inkoopvaardigheden zijn goed en je behoudt een gezonde balans tussen prijs en kwaliteit.

Aanbod

Je wordt direct een vast contract geboden met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.