Projectleider verbouw/renovatie – Best

Introductie

Je bent en echt “retailminded” persoon en snapt als geen ander hoe je te werk moet gaan in deze dynamische, vooruitstrevende branche. Je bent een bouwkundige expert en wordt enthousiast van originele, niet-repeterende projecten.

Organisatie

De opdrachtgever is een jong bedrijf dat toonaangevende panden bouwt in Nederland en België. Ze zijn belast met de aanvraag tot en met opleveringen van verschillende soorten projecten en in verschillende omgevingen zoals uitbreiding of aanpassing van supermarkten, het bouwen van een bedrijfspand tot het renoveren van kantoorpanden. De opdrachtgever heeft een hecht team van enthousiaste, professionele hardwerkende mensen.

Functie

Je gaat samen met jouw team én met jouw expertise, bouwkundige- en/of afbouwwerkzaamheden realiseren. Je werkt veel voor vaste klanten en je probeert deze zoveel mogelijk te ontzorgen. Je regelt het project van A tot en met Z. Soms moet het werk gebeuren terwijl aan de andere kant van het pand de dagelijks gang van zaken door moet gaan. Je doorziet risico’s op bouw- en faalkosten en je bent je bewust van de financiële risico’s.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring als projectleider in de retailbranche. Je kunt werken met deadlines, stelt prioriteiten en kan goed multitasken. Je bent sociaal en een ster in communicatie. Je straalt natuurlijk leiderschap uit en kan je team enthousiasmeren.

Aanbod

De opdrachtgever heeft het opleiden en ontwikkelen van zijn mensen hoog in het vaandel. Het is een levendig bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Tevens bieden zij een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.