Projectleider Vastgoedbeheer – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider technisch vastgoedbeheer voor corporaties en VVE beheers.

Organisatie

Onze relatie is gedegen specialist op het gebied van vastgoedbeheer.

Functie

Als projectleider vastgoedbeheer bent u verantwoordelijk voor een toegewezen vastgoedportefeuille, u doet inspecties en stelt u zelfstandig de meerjaren onderhoudsplanningen en begrotingen op. Tijdens de uitvoeringsfase controleert u de werkzaamheden en bent u het aanspreekpunt voor vragen, klachten en meer en minder werkzaamheden. U verzorgt de correspondentie, financiële en technische rapportages en opleveringsrapporten.

Functie-eisen

De projectleider die wij zoeken heeft een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en beschikt over de nodige kennis van planmatig onderhoud en heeft een goed ontwikkelt financieel inzicht.
Naast de gevraagde technische eigenschappen bent u als persoon proactief en resultaat gericht, communicatief vaardig en representatief.

Aanbod

Wij bieden u een mooi en een divers vastgoedportefeuille aan, waar u verantwoordelijk voor bent voor de uitvoering van de onderhoudswerken en de kwaliteit van het vastgoed. U kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.