Projectleider Vastgoed & Onderhoud – Rotterdam

Introductie

Jij bent een zelfstandige en ondernemende aanpakker met kennis van techniek en de woningmarkt!

Organisatie

De opdrachtgever is een woningcorporatie die gespecialiseerd is in woningen voor ouderen. De portefeuille bestaat uit zon 7500 woningen in de regio Rotterdam. Ze werken onder andere met collega corporaties, zorgpartners en gemeenten. De woningcorporatie is een moderne corporatie die waarde hecht aan innovatie op het gebied van duurzame technieken die de gebouwen en woningen energiezuinig, veilig en comfortabel maken. Met bijvoorbeeld domotica, elektronische woon- en zorgdiensten, vergroten we het wooncomfort en de veiligheid.

Functie

Je komt te werken in het team vastgoed & onderhoud die onder meer het planmatig onderhoud en projectmatig onderhoud verzorgt binnen de organisatie. Daarnaast behoren ook groot onderhoud, verduurzaming en transformatie tot de dagelijkse werkzaamheden. Je gaat zelfstandig projecten voorbereider en afhandelen van begin tot het einde. Je werkt projectmatig en stuurt op proces en resultaat. Je bent woonachtig in regio Rotterdam.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO diploma met voorkeur richting bouwkunde, en ervaring in een soortgelijke functie met minimaal 5 jaar ervaring. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren en resultaat gericht werken. Je kan goed samenwerken en bent goed in onderhandelen.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. Er wordt een marktconform salaris geboden volgens de CAO woondiensten, en er zijn ruime ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.