Projectleider. Vaste baan! – Nijmegen

Introductie

Ben jij een projectleider die graag op de automatische piloot werkt en uitdagingen liever uit de weg gaat? Lees dan niet verder! Want wij zijn op zoek naar een avontuurlijke organisator met een visie op de toekomst en een passie voor groen bouwen.

Organisatie

Duurzaam bouwen brengt enorm veel voordelen met zich mee. Groen bouwen, gezond leven en werken dat is de visie van de opdrachtgever. Ecologisch, bio-based en circulair bouwen is voor hen vanzelfsprekend. Vanaf de eerste paal tot en met de laatste lik verf wordt er op een ecologische wijze gewerkt via de toepassing van natuurlijke en bio-based materialen. Het is de kennis en praktijkervaring van de medewerkers op gebied van ecologische bouwen waar de opdrachtgever zich onderscheidt van andere bouwers. Als groene bouwer houdt de opdrachtgever zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dat geldt voor alle bedrijfsonderdelen zoals: calculatie, inkoop, productie, verkoop en onderhoud.

Functie

Als projectleider sta je vooraan bij één van de meest uitdagende ontwikkelingen in de internationale bouwwereld: de overgang naar een duurzame, volledige circulaire manier van bouwen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor grensverleggende bouwprojecten. Deze projecten variëren van verduurzamen van bestaande gebouwen tot het ontwikkelen van complete wijken. In deze functie kan je al je vakkennis en creativiteit volledig benutten en uitbreiden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO diploma Bouwkunde en 5 jaar werkervaring. Je hebt ervaring met projectmanagement en procesoptimalisatie. Je geef op een motverende en overtuigende manier leiding. Je communiceert makkelijk én duidelijk. Ook beschik je over ervaring met LEAN en BIM en je hebt een goed gevoel voor humor. Je deelt de ambitie om te laten zien dat groen bouwen moet en kan.

Aanbod

De opdrachtgever biedt een markconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Fijne, informele werkomgeving in een klein maar zeer ambitieus team. De opdrachtgever geeft je alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen, je vakkennis uit te breiden en je creativiteit toe te passen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.