projectleider – Utrecht en Amersfoort

Introductie

Wil jij werken aan mooie uitdagende nieuwbouwprojecten en voel jij je technisch en financieel verantwoordelijk, dan hebben wij op basis van een werving en selectieprocedure een mooie uitdaging als Projectleider.

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer van woningen en utilitaire gebouwen en is een begrip in de markt en betrokken bij toonaangevende projecten in de provincie Utrecht, Noord Holland en Flevoland.
Bij deze opdrachtgever gaat het om de lange termijn relaties en samenwerking met alle betrokken partijen, zij werken volgens het BIM proces.

Functie

Binnen deze organisatie ben jij als projectleider eindverantwoordelijk voor de gehele projectorganisatie en realisatie van het bouwproject. Je krijgt een deskundig team van specialisten die voor jou klaar staan en samen met jou alle doelen realiseren.
Als projectleider is het belangrijk dat jij jouw project team weet te motiveren en op een mensgerichte wijze leiding geeft. Jij geeft ieder teamlid de verantwoordelijkheid voor zij of haar onderdeel van het project en hou jij de planning, voorbereiding, en begroting nauw in de gaten.
Verder onderhoudt jij alle contacten met opdrachtgevers, co-makers en leveranciers.

Functie-eisen

Als projectleider heb jij een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en beschik je over 5 jaar relevante werkervaring als projectleider. De projectleider die wij zoeken is een coachende leider, die doel- en resultaat gericht is.
Je houdt goed overzicht, kan goed organiseren en plannen. Uiteraard moet je creatief en nauwkeurig zijn binnen deze functie.
Omdat je veel contact hebt met verschillende partijen dien je communicatief sterk en standvastig te zijn. Jij zal de betrokken partijen moeten overtuigen van jouw keuzes met de juiste argumenten.
Je kan goed omgaan met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om het beste resultaat te bereiken.

Aanbod

Je krijgt direct een dienstverband bij deze ontwikkelende aannemer en het salaris wat je krijgt is conform jouw ambitie en werkervaring.
De opdrachtgever is gericht op samenwerking en persoonlijke aandacht, waar jij veel ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.