Projectleider – Tilburg

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider die wil werken bij een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Brabant. Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen zij hun positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline. Met duurzame innovaties en slimme concepten als basis. Met als doel de opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

Functie

U geeft op een adequate wijze leiding aan één of meerdere projectteams. Van detailconfiguratie tot en met realisatie binnen de vastgestelde projectdoelstellingen van in opdracht zijnde projecten. U geeft leiding en sturing aan het projectteam op het werk en bouwt adequate controles in voor de arbotechnische, kwalitatieve, uitvoerende en contractuele bewaking gedurende de calculatiefase tot en met de oplevering van het project. U minimaliseert de risico’s en garandeert de winstgevendheid van het project middels een adequate kosten-, inkomsten- en contractbewaking van het project. Daarnaast onderhoudt u goede contacten met de klant, signaleert u problemen en treft corrigerende maatregelen.

Functie-eisen

U bent een enthousiaste en stressbestendige bouwkundige op HBO-niveau. Bouwtechnische kennis en ervaring zijn bij u gekoppeld aan daadkracht en een zakelijke houding. U kunt goed organiseren, u beheerst de plannings- en begrotingsaspecten en u hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring in het leiden van grote woningbouwprojecten. Communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn essentieel.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie. Er zijn volop kansen om u zelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.