Projectleider Technisch Beheer – Amsterdam

Introductie

Bent u communicatief vaardig, integer en een persoon die verstand heeft van verbouwingen met een hoog afwerkingsniveau? Dan hebben wij een interessante vacature van projectleider technisch beheer voor u.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoed beheerder/belegger met een zeer grote eigen portefeuille gelegen in en rondom Amsterdam. Deze portefeuille bestaat voor 80% uit huurwoningen en het overige zit in bedrijfsonroerendgoed. Een jong team, bestaande uit 30 werknemers, draagt zorg voor het totale beheer van deze portefeuille.

Functie

Nadat de projecten vanaf kantoor aanbestedingsgereed zijn gemaakt, stapt u als projectleider in. Uw verantwoordelijkheid ligt bij de aansturing van hoogwaardige verbouwprojecten van zo’n 100 huurwoningen per jaar. U onderhoudt de contacten met de aannemer, onderaannemers en het bedrijfsbureau op kantoor. De waarborging van de kwaliteit, de oplevering en de eindafrekening behoren tot uw verantwoordelijkheden. Naast verbouwprojecten kunt u ook betrokken zijn bij de nieuwbouw van appartementen.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde opleiding HTS bouwkunde. Naast uw technische kennis bent u communicatief vaardig en representatief. Voor onze opdrachtgever is het van groot belang dat u onberispelijk bent betreft integer handelen naar alle betrokken partijen. Uiteraard hebt u ervaring in de verbouw van woningen en bedrijfsonroerendgoed met een hoog afwerkingsniveau.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u na deze periode een vast dienstverband aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn zeker goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.