Projectleider Sportaccommodaties Duitsland!. Vaste functie! – Tilburg

Introductie

Omdat geen Design & Build school, zwembad of hotel hetzelfde is, blijf je bij elk project weer het beste uit jezelf en je team halen. Steeds opnieuw doelen stellen en bepalen hoe je die gaat halen. Je moet blijven nadenken en ontwikkelen. Daardoor blijft dit een prachtige en uitdagende baan
Organisatie

De opdrachtgever werkt in een internationale omgeving en is gespecialiseerd in sportaccommodaties waaronder zwembaden, scholen, leisurecentra en kantoren. Onze opdrachtgever is trots op haar spraakmakende opdrachten. Ze bouwen mét mensen en vóór mensen. De opdrachtgever werktmet nieuwe technologieën aan complexe bouwkundige projecten.

Functie

Als projectleider Design & Build in Duitsland ben je verantwoordelijk voor alles wat er op en rondom het project gebeurd, van leidinggeven tot inkoop tot en met oplevering. Jij hebt de leiding over het gehele project inclusief de teams die er werkzaam zijn. Je bent de spil van het bouwteam en eerste aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Je legt verantwoordelijk af aan je directie en voorziet hen van de juiste en actuele stand van zaken op gezette tijden. Je verblijft gemiddeld 2 dagen per week in Duitsland en verder werkt je op het hoofdkantoor in Tilburg.Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring als projectleider. Je bent een teamplayer en het″wij gevoel”staat voorop. Je kunt werken met deadlines, stelt prioriteiten en kan goed “multitasken”. Je bent sociaal en sterk in je communicatie. Je straalt natuurlijk leiderschap uit en kan je team enthousiasmeren.

Aanbod

Het betreft een vast dienstverband bij een opdrachtgever met een mooie orderportefeuille. Ze bieden je een inspirerende werkomgeving binnen een professioneel bedrijf dat trots is op haar spraakmakende opdrachten. De informele sfeer biedt je de gelegenheid initiatieven te tonen en verantwoordelijk te nemen. Bovendien bieden ze je een goed salaris met prima secundaire voorwaarden.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.