Projectleider Service en Onderhoud. – Rotterdam

Introductie

In deze veelzijdige functie bent u van A tot en met Z verantwoordelijk voor uw projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in service en onderhoud.

Functie

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Vanaf het opnemen van het werk tot de oplevering bent u in alle opzichten verantwoordelijk voor uw projecten. . U bewaakt de voortgang van uw projecten en handelt meer- en minderwerk af. U vervaardigt financiële rapportages voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd advies. U onderhoudt contacten met uw opdrachtgevers en onderaannemers. U rapporteert aan de bedrijfsleiding en werkt nauw samen met uw collega projectleiders.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring in service en onderhoud. U bent gedreven, proactief en een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waarin u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.