Projectleider – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

We willen, voor een van onze opdrachtgevers, graag in contact komen met een junior projectleider die affiniteit heeft met interieurbouw!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een interieurbouwbedrijf in de regio Noord Brabant actief in de retail en kantorenbranche. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en veelzijdigheid. Het bedrijf typeert zich als een no nonsens bedrijf waar flexibiliteit en innovatie een belangrijke rol spelen

Functie

De juiste junior projectleider heeft affiniteit met de interieurbouw en wil dit bij onze opdrachtgever graag naar een hoger niveau tillen. U bent verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en begeleiding van de projecten zowel in de aansturing als financieel. U geeft advies waarbij u de klantvraag respecteert. Samen met uw collega’s zorgt u ervoor dat ieder project gerealiseerd wordt op het juiste kwaliteitsniveau.

Functie-eisen

U heeft een MBO/HBO werk-en denkniveau. Een bouwkundige basis en affiniteit met interieurbouw is een pré. U bent gedreven, analytische en communicatief sterk. U heeft een sterk probleemoplossend vermogen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u volop ontwikkelmogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.