Projectleider Rioleringen – Velsen

Introductie

In deze functie ben jij de manager van de afdeling rioleringen, beheer en onderhoud. Onder jouw supervisie worden projecten gerealiseerd waarvoor jij de verantwoording draagt in tijd, geld, veiligheid en kwaliteit!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf actief in diverse disciplines van de civiele techniek, te noemen: GWW, Cultuurtechniek en Rioolservice. Deze laatste afdeling heeft een 24/7 service afdeling voor het verhelpen van acute problemen voor zowel binnen- als buitenriolering.

Functie

Voor deze laatste afdeling zijn wij op zoek naar een projectleider/manager. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Aansturen van eigen personeel en ZZP-ers
  • Het verzorgen van nieuwe opdrachten
  • Planning van inzet personeel
  • Opmaken van offertes
  • Verzorgen van inkoop
  • Bewaken van de projecten op basis van kwaliteit, geld en planning
  • Bewaken van de veiligheid

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma op HBO niveau met een voorkeur voor een civiele of technische achtergrond. Kennis van de rioolbranche en/of gww is een pré. Je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA VOl en de kennis van Office is goed. Je bent accuraat, kostenbewust en commercieel vaardig.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vast contract geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.