Projectleider Restauratie – Amsterdam

Introductie

Wij zijn op zoek naar een duizendpoot. Een persoon die op meerdere fronten binnen een klein aannemingsbedrijf inzetbaar is.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van restauratie. Haar werkgebied is de Randstad en opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden en semi overheden. Projecten worden ook vanuit de particuliere sector verkregen aan de Amsterdamse grachten. Voor het bedrijf zijn 20 mensen werkzaam. De werken worden vanaf kantoor door 4 enthousiaste medewerkers voorbereid.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een duizendpoot. U bent in staat om het werk op te nemen en aan de hand hiervan een gedegen calculatie op te stellen. U brengt offertes uit en u bereidt de projecten voor.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde. U hebt minimaal 10 jaar ervaring met renovatie- onderhoudsprojecten, ervaring met restauratie is een pre. Voor deze laatste discipline dient u wel affiniteit te hebben. U werkt gedisciplineerd, gestructureerd maar wel met een gezond gevoel voor humor. Daarnaast bent u bekend met de programma’s bouwvision en Ibis Trad.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.