Projectleider Renovatie – Utrecht en Amsterdam

Introductie

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van een of meerdere projecten in het renoveren en onderhouden van vastgoed.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft haar sporen in het renoveren en onderhouden van vastgoed meer dan verdient. Met een personeelsbestand van 145 mensen werken zij vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Zij opereert in opdracht van corporaties en bedrijven. De gemiddelde jaaromzet bedraagt rond de 45 miljoen.

Functie

Voor de vestiging Utrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider. Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van een of meerdere projecten. De projectgrootte kan uiteen lopen van 500K tot 3 miljoen. U draagt zorg voor een correcte, tijdige en rendabele uitvoering van de projecten zowel op het bouwkundige als financiële vlak. U hebt overleg met externe personen zoals de opdrachtgever van het bouwproject, architecten, adviseurs, overheden, onderaannemers en leveranciers van materialen. Daarnaast hebt u overleg met verschillende afdelingen binnen de organisatie zoals de directie, werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering en KAM.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en hebt u minimaal 10 jaar ervaring in een gelijke functie voor gelijke projecten. Daarnaast bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL en bent u woonachtig in de regio Utrecht of Amsterdam.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van minimaal 7 maanden. Na deze periode kan u een contract worden aangeboden of wordt de detachering verlengd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.