Projectleider Renovatie & Groot Onderhoud – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei die onze opdrachtgever doormaakt zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren projectleider renovatie & groot onderhoud.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zelfstandig georiënteerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf in de regio Rotterdam. Door de jaren heen is er expertise opgebouwd op het gebied van verbouw- en onderhoudsprojecten, nieuwbouwprojecten in utiliteitsbouw en woningbouw en het realiseren van projecten vanuit de eigen planontwikkeling.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de totale realisatie vanaf het moment van opdrachtverstrekking tot en met de oplevering. U werkt samen met de werkvoorbereiding, uitvoerders en zorgt voor de de inkoop (inclusief selectie onderaannemers en leveranciers). Als projectleider bent u verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van renovatie- en (groot)onderhoudsprojecten met betrekking tot de beheersaspecten tijd, geld, kwaliteit, veiligheid en informatie en organisatie.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als projectleider op het gebied van planmatig onderhoud. U bent proactief, communicatief vaardig en u beschikt over een sterk ontwikkelde helikopterview. Daarnaast is communicatie zowel intern als extern een goede eigenschap en vind u het een uitdaging om medewerkers te inspireren en motiveren.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige, afwisselende functie. Naast een prettige en professionele werkomgeving wordt u een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden