Projectleider Renovatie en Onderhoud – Amsterdam

Introductie

Een uitdagende functie van projectleider waarbij u de rol van kartrekker vervult. U bent een people manager en u bent de persoon die het proces in de juiste banen weet te leiden. Daarnaast hebt u ervaring met BIM en Lean bouwen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in het renovatie en onderhoud. Voor het bedrijf zijn 64 mensen werkzaam.

Functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven, ondernemende en ambitieuze projectleider renovatie en onderhoud. In de rol van projectleider zult u meerdere projecten aansturen. De maximale projectgrootte bedraagt 2 miljoen euro. U hebt ervaring met grotere projecten maar ook met kleinschalig burgerwerk. Deze afdeling houdt zich bezig met transities en renovatie voor de zakelijke markt.

Functie eisen

U bent minimaal in het bezit van het diploma HTS bouwkunde en u hebt daarnaast aantoonbare ervaring in de renovatie en onderhoud, dit in een gelijke functie. U bent woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam. Naast uw technische expertise bent u commercieel ingesteld, stelt u zich representatief op en heeft u een eigen zakelijk netwerk in en rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een vast contract aan te bieden. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.