Projectleider Renovatie en Nieuwbouw – Amsterdam en Alkmaar

Introductie

Ben jij de gedreven projectleider met een positieve instelling die meerdere projectteams aan kan sturen? Neem dan contact op met Centerpoint!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf met 93 werknemers en een gemiddelde jaaromzet van 54 miljoen. Zij is vooral actief in de renovatie en verbouw voor corporaties maar ook voor de zakelijke en particuliere markt. Daarnaast is zij ook actief in kleinschalige nieuwbouw. Haar werkgebied is Noord Holland.

Functie

In deze verantwoordelijke rol stuur jij meerdere projectteams aan bestaande uit werkvoorbereiding en uitvoering. Je zult vooral betrokken zijn bij grootschalige renovaties in opdracht van corporaties. Als eindverantwoordelijke voor jouw projecten beschik je over een sterk financieel inzicht, behoud je het overzicht, anticipeer je op uitdagingen en ben je in staat om het project dusdanig te organiseren dat de uitvoering binnen planning en budget plaatsvindt. De projectgrootte is vanaf 1 miljoen euro.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde, een geldig certificaat VCA VOL en een rijbewijs. Voor onze opdrachtgever zijn de volgende eigenschappen van belang: betrouwbaar, accuratesse, communicatief vaardig, analytisch en een focus voor veiligheid en kwaliteit. Voor deze functie ben je woonachtig in Noord Holland met een voorkeur boven het Noordzeekanaal.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij deze functie hoort uiteraard een goed salaris, een leaseauto en overige voorwaarden conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.