Projectleider Renovatie binnenstedelijke gebouwen, luxe segment (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Word jij enthousiast van mooi renovatie werk in de binnensteden van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Solliciteer dan vandaag nog en wordt de nieuwe projectleider van deze renovatie aannemer. In deze functie ben je echt een techneut en ben je dagelijks met je technische vak bezig. Elk gebouw is uniek en de klant zo zijn eigen wensen heeft, het is jouw creativiteit om het technisch haalbaar te maken.

De organisatie geeft de voorkeur aan een direct dienstverband.

Organisatie

De organisatie is een specialist op gebied van renovatie, transformatie en verbouwen van woningen, appartementen en kantoren in de historische binnensteden. De aannemer heeft tal van vaste opdrachtgevers en particulieren die wat te besteden hebben en de waarde van historische gebouwen kennen. De organisatie kenmerkt zich door betrokken, klantgericht, kwaliteit en duurzaamheid.

Functie

In de rol van projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke renovatie en transformatie projecten conform de planning en budget. Je stuurt dagelijks een team van ervaren vaklieden en onderaannemers aan en doet zelfstandig de inkoop en planning van het project. In de voorbereiding heb je veelvuldig contact met de opdrachtgever en zorg je voor een goede voorbereiding van het project en het project verloopt volgens de wens van de klant.
Tijdens de uitvoering houdt je nauwlettend de project- en financiële planning bij en stuur je bij waar nodig en informeer je de klant tijdig bij meer- en minderwerkzaamheden.
Intern rapporteer je wekelijks over de voortgang van het project en signaleert tijdig de knelpunten en maakt dit bespreekbaar met de hoofd werkvoorbereider.

Functie-eisen

Voor deze functie beschik jij over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en enkele jaren werkervaring als projectleider in een soortgelijke omgeving.
Verder is het belangrijk dat je resultaat en klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat. Verder kan je rekenen op een leuke en uitdagende functie, is het salaris conform de bouw cao en krijg je een leaseauto van de werkgever.
Je komt te werken in een enthousiast team van werkvoorbereiders, calculatoren en tekenaars en beschik je over een enthousiast team van goed opgeleide vaklieden.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.