Projectleider – Regio Tilburg

Introductie

Om beter en sneller te kunnen inspelen op de wensen van de klanten werkt onze opdrachtgever met zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt veel eigen inbreng en autonomie van de medewerkers. Medewerkers die met passie willen werken!

Organisatie

De diversiteit aan werken die in dit team voorbij komen maken dat je zeer flexibel inzetbaar moet kunnen zijn en open staat om diverse collega’s te ondersteunen qua kennis en ervaring wanneer dit nodig is.

Functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelen. Je bent bezig met de coördinatie van het project. Dat betekent een goede overall-planning en in staat zijn om met onderaannemers en leveranciers te selecteren en te contracteren. Je geeft leiding aan het projectteam en onderhoudt contacten met de overige partijen. Gedurende het project bewaak je de kwaliteit en de voortgang. Je kan de projecten van begin tot het eind financieel begeleiden en uiteraard ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je voelt goed aan wat de klanten willen en je hebt een scherp oog voor het signaleren van kansen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting Bouwkunde met minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen een bouwbedrijf. Aantoonbare ervaring met Design & Build projecten en bouwteams is een pré. Je hebt ervaring met grote complexe woningbouw- en utiliteitsprojecten. Je werkt graag samen en je kan je collega’s inspireren en motiveren. Het is belangrijk dat je proactief bent en communicatief sterkt. Verder heb je oog voor detail en het plannen en organiseren zit in je bloed. Je straalt een natuurlijk senioriteit uit die ook in je werkwijze naar voren komt.

Aanbod

Naast een markconform primair en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket biedt de opdrachtgever alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van workshops en cursussen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.