Projectleider Planmatig Onderhoud. – Utrecht

Introductie

Als projectleider bent u verantwoordelijk voor het realiseren van planmatig onderhoud

Organisatie

Onze klant is een grote groene vastgoedbeheerder van woningen, commerciële gebouwen en zorgcomplexen.

Functie

Als projectleider planmatig onderhoud, werkt u nauw samen met onze contractpartners en zorgt u voor het uitvoeren van het contractonderhoud. U controleert de technische staat van de gebouwen en signaleert technische gebreken. U controleert werkzaamheden van de contractpartners op de geleverde resultaten en u bespreekt regelmatig de kwaliteit van de dienstverlening.

Functie-eisen

Als Projectleider Planmatig Onderhoud beschikt u over een een afgeronde technische HBO opleiding en bent u in staat om zelfstandig projectmatig te werken.
U heeft een goed ontwikkeld helicopterview en u bent in staat om procesmatig te werken. U heeft ervaring met verduurzamingsprojecten en het normale reguliere planmatig onderhoud.
Omdat wij nauw samenwerken met contractpartners is het belangrijk dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt aan een professionele uitvoering van het onderhoud.

Aanbod

U kunt rekenen op een marktconform salaris conform de CAO Woondiensten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie.
Een uitdagende functie in een procesmatig gerichte organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.