Projectleider openbare ruimte (Vaste baan) – Amsterdam

Introductie

Jij bent de ervaren man of vrouw die projecten in de openbare ruimte van initiatief naar realisatie brengt!

Organisatie

De organisatie heeft adviseurs en ingenieurs in huis met ervaring in verschillende vakgebieden. Hierdoor hebben ze alles in huis om de klant goed te kunnen adviseren over de inrichting en het beheer van de openbare ruimte en een verantwoord gebruik van de bodem. Ze pakken de projecten compleet op en vanaf het voortraject tot en met de realisatie en nazorg. Ze hebben ervaring in bodemonderzoek en -sanering, woningbouw, de (her)ontwikkeling van (binnen)stedelijke gebieden, de boven- en ondergrondse infrastructuur of om inrichting van openbare gebieden en recreatie- en sportterreinen en treden hierin op als partner. 

Functie

Vraagstukken kunnen niet meer vanuit een kant benaderd worden. Een integrale (project)benadering is cruciaal in het creëren van onze toekomstige woon- , werk en recreatieomgeving. Er wordt een ervaren ambitieuze projectleider gevraagd die naast het uitvoeren van de ‘gebruikelijke” civiele projecten ook de integrale projecten samen met een breed team van eigen vakspecialisten vanuit de initiatieffase naar de realisatiefase brengt. Je hebt proactief contact met een opdrachtgevers zoals gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers. Je bent actief in een afwisselend werkveld zoals herinrichting en nieuwbouw in de openbare ruimte, bouw- en woonrijp maken van woningbouwplannen, reconstructie van wegen en riolering, beheer- en onderhoud, RAW-bestekken en UAV-gc contracten, het leiden van onderzoeken, contractmanagement tot projectbeheersing en begeleiding tijdens de realisatiefase.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO diploma civiele techniek met 10-15 jaar ervaring op het gebied van infrastructurele projecten met voorkeur ervaring als projectleider. Verder ben je iemand die commercieel en sociaal vaardig is en je hebt een goed analytisch vermogen.

Aanbod

Je gaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever waarbij jou salaris wordt bepaald naar aanleiding van kennis en ervaring. Je komt terecht in een flexibele en platte organisatie met uitdagende en afwisselende projecten in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature