Projectleider Ontwikkeling – Schiphol

Introductie

Ben jij de projectleider die in staat is om bestaand vastgoed een nieuwe bestemming te geven. Een uitdagende functie bij een zeer gerenommeerde belegger die haar portefeuille in eigen beheer heeft.

Organisatie

Onze opdrachtgever belegt en beheert in commercieel vastgoed door geheel Nederland. Met een portefeuille van 3 miljard mag zij zich tot de grotere van Nederland rekenen. Daarnaast heeft zij een portefeuille van ongeveer 4000 huurwoningen in eigen beheer.

Functie

Onze opdrachtgever bezit een portefeuille van 3 miljard, voornamelijk bedrijfsonroerendgoed maar ook woningen, luxe segment. Indien huurders haar contracten opzeggen dient er gekeken worden of de huidige bestemming nog wel marktconform is. Jij als ontwikkelaar doet onderzoek, bekijkt de nieuwe mogelijkheden, verricht haalbaarheidsonderzoeken en bij een fiat van de directie start je het verdere traject op. Je contracteert de nodige externe partijen zoals architect, constructeur en overige adviesbureaus. Waar nodig verzorg je de vergunningsaanvraag en je onderhoudt de contacten met de aannemer. Tot en met oplevering ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma HTS bouwkunde en de nodige ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van bouwkundige projecten. Je bent daadkrachtig, gaat direct over tot actie en durft beslissingen te nemen. Je bent gewend om in een commerciële wereld te opereren en kan kritiek verdragen. Je bent woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever gaat direct een jaarcontract met je aan. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en het bedrijf kent een premievrij pensioen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.