Projectleider (Ontwikkeling) – Leerdam

Introductie

Jij bent die bouwkundige ”allesweter” die graag bouwplannen wil optimaliseren in samenwerking met projectontwikkelaars en tekenaars.

Organisatie

De opdrachtgever is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat al ruim 100 jaar ervaring heeft in de woningbouw, utiliteitsbouw en onderhouds-, renovatie- en restauratieprojecten. Deze projecten hebben zij zowel in eigen beheer als in opdracht van bedrijven, particulieren en woningcorporaties. Het streven is een flexibele dienstverlening en de best denkbare service en kwaliteit. Het gebied waarin ze actief zijn is vooral midden Nederland. Er is veel eigen materieel aanwezig, hiermee staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt niet alleen gebouwd maar ook actief meegedacht hierdoor is er veel aandacht naar de wensen en eisen van de klant.

Functie

Je gaat je bezighouden met bouwkundige, constructieve- en installatietechnische uitwerkingen van uitdagende woningbouw- en utiliteitsprojecten in een optimale prijs- kwaliteitsverhouding. Je hebt veel overleg met met architecten, constructeurs, adviseurs, gemeentes, nutsbedrijven, kadaster, onderaannemers en leveranciers. Het moderniseren van bouwprocessen met gebruik van nieuwe bouwmethoden. Uiteraard houd je je ook bezig met het opstellen en bewaken van voorbereidingsplannen en de financiële bewaking van de exploitaties. Ook het gereedmaken van woningbouwplannen bestaande uit technische documentatie, keuzepakketten kopers, afspraken met showrooms, aanmelding Woningborg, etc. is een belangrijk onderdeel.

Functie-eisen

De opdrachtgever vindt een brede bouwkundige opleiding waarbij ervaring met de verschillende facetten zoals werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering belangrijker is dan het opleidingsniveau. Daarnaast een sterke binding en woonachtig in de regio vinden ze belangrijk. De ideale kandidaat is een echte bouwkundige allesweter. Verder heb je kennis van het Office pakket en bij voorkeur Ibis Trad en Revit maar dit is geen must.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. Verder biedt de functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het vakgebied.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.