Projectleider Onderhoud (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Het primair verantwoordelijk zijn voor het soepel doorlopen van de fases van de verschillende projecten dat is jou taak!

Organisatie

De opdrachtgever is een woningcorporatie met ongeveer 45.000 woningen en 4.000 overige eenheden in de regio Rotterdam. Ze zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor mensen met een wat lager inkomen. Ze zijn constant bezig met het verbeteren van de woningen door onderhoud, duurzaamheidsmaatregelen, renovatie en soms door nieuw te bouwen. Hierdoor willen ze betaalbaar wonen blijven garanderen.

Functie

Je gaat proactief communiceren, onzekerheden wegnemen, draagvlak creëren en adequate begeleiding geven. Voor de bewoners ben je het eerste aanspreekpunt en daarbij is het belangrijk dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Daarnaast werk je natuurlijk goed samen met de collega’s van de gebiedsteams en de communicatieadviseur. Verder rapporteert je proactief aan het management van de regio over de voortgang.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma bouwkunde met minimaal 3 jaar ervaring als projectleider onderhoud bij voorkeur bij een woningcorporatie. Je hebt een flinke dosis empathisch vermogen om je te verplaatsen in het belang van de bewoners. 

Aanbod

Het betreft hier een dienst verband bij de opdrachtgever met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Verder is de CAO woondienst van toepassing en wordt het salaris bepaald naar kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature