Projectleider (Nieuwbouw) Vaste baan. – Rotterdam

Introductie

Wij zijn op zoek naar Young professionals die als projectleider nieuwbouw aan de slag willen bij een woningcorporatie! Jij zorgt samen met verschillende partners ervoor dat er een fijne leefomgeving ontstaat in de wijken.

Organisatie

Het gaat om een woningcorporatie met ruim 4.000 sociale huurwoningen in de regio Rotterdam. Ze richten zich op het betaalbaar houden van de woningen door een passend huurbeleid, investeringen in duurzaamheid, een goed beheer en onderhoud van de woningen en door woningen te bouwen. Samen met de gemeente en de huurders wordt er gezorgd voor een fijne leefomgeving in de wijken. Er wordt nauw samengewerkt met de partners en de digitale dienstverlening wordt continue verbetert.

Functie

Jij neemt het stokje over van de project manager ontwikkeling vanaf het definitief ontwerp. Echter ben jij in het voortraject al nauw betrokken bij het project door jou technische kennis en ervaring. Het gaat om projecten als appartementen, eengezinswoningen of woningen voor bijzondere doelgroepen. Daarnaast zorg je voor het sturen en begeleiden van bouwvergaderingen; dat planning, budget en kwaliteit is gewaarborgd; voor de juiste aansturing op de bouw en blijf je goed het gehele project overzien met jouw analytische blik.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO bouwkunde diploma met een aantal jaar relevante ervaring in de corporatiesector.. Je bent klant en resultaatgericht en bent zeer communicatief vaardig. Je denkt in oplossingen, kan goed onderhandelen en staat altijd voor kwaliteit. Verder heb je interesse in wet-en regelgeving en heb je een goed cijfermatig inzicht.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand eventueel een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.