Projectleider modulair en circulair bouwen (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Weet jij alles van modulair en circulair bouwen en weet je raad met elke vraag van de klant, dan ben jij de persoon die wij zoeken als projectleider.
De vacature is op basis van een werving en selectie procedure, je krijgt direct een dienstverband bij de opdrachtgever.

Organisatie

De organisatie heeft zich de afgelopen jaren gericht op flexibel bouwen van woningen, bedrijven, scholen, zorg en industriële projecten. De organisatie bouwt door heel Nederland en is gericht op modulair en circulair bouwen, projecten in het buitenland slaan zij niet af en zijn regelmatig te vinden in diverse Europese landen.

Functie

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het gehele bouwproces en dat begint met een goede samenwerking met de werkvoorbereider en uitvoerder van het projectteam. Je zorgt dat alles in puntjes van A-Z is georganiseerd en daarbij stel je een goed en realistisch projectplan op. Je bewaakt de doelstellingen op tijd, financiën, kwaliteit, logistiek en je zorgt voor de veiligheid tijdens de uitvoering. Daarnaast onderhoudt je alle contacten met klanten, leveranciers en andere betrokken partijen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde, een geldig certificaat VCA VOL en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider.
Verder is het belangrijk dat je goed technisch bent onderlegd en kennis hebt van de geldende bouwnormen en bouwbesluit.
Voor de functie is het van belang dat je over aantoonbare leidinggevende capaciteiten beschikt en je een teamplayer bent. een pré is het als je de Engelse en Duitse taal beheerst.
Uiteraard ben je communicatief vaardig en resultaat gericht en heb je geen 9 – 5 mentaliteit. Wij verwachten van jou dat je oplossingsgericht werkt en je ondernemend opstelt.

Voor deze functie moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B en woon je in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht.

Aanbod

De organisatie bied jou een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en na een detacheringsperiode wordt bij goed functioneren jou een arbeidsovereenkomst aangeboden bij de organisatie.
Je kan je binnen deze organisatie verder ontwikkelen en meegroeien, uiteraard zijn er opleidingsmogelijkheden die jou verder brengen binnen je vakgebied.
Naast een prettige werkomgeving kan je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.