Projectleider met ervaring in restauratie (vaste baan) – Leiden

Introductie

Ben jij een gedreven professional met een passie voor restauratieprojecten? Wij zijn op zoek naar een projectleider met een sterke focus op kwaliteit en ervaring in restauratiewerk.

Organisatie

De opdrachtgever is al geruime tijd werkzaam in de restauratie en neemt in de restauratiemarkt in de Randstad een vooraanstaande plaats in. Het bedrijf is uitgegroeid tot een groot, modern opererend bouwbedrijf, met werknemers, die elke dag hun werk uitoefenen met trots voor hun vak en hun restauratieprojecten.

De onderlinge sfeer wordt gekenmerkt door een sterk gevoel van gemeenschap. Ze koesteren de eer dat veel van de collega’s hun zilveren jubileum bij hun vieren. Ze hechten waarde aan langdurige, stabiele relaties, niet alleen met de medewerkers, maar ook met de leveranciers, onderaannemers en andere samenwerkingspartners in het prachtige vakgebied van restauratie.

Functie

Wij zijn op zoek naar een projectleider met een sterke focus op kwaliteit en ervaring in restauratiewerk. In deze uitdagende rol ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en opleveren van projecten op het hoogste niveau, zoals onze gewaardeerde opdrachtgevers van ons verwachten. Als projectleider zul je een boeiende functie bekleden waarin afwisseling, zelfstandigheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal staan. Je krijgt de kans om nauw samen te werken met architecten, klanten en onderaannemers.

Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor jouw restauratieprojecten, vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering. Jij bent de spil in het proces en zorgt voor: Effectieve communicatie met opdrachtgevers en architecten, Onderhouden van nauwe relaties met constructeurs, calculators, ontwerpers, uitvoerders en onderaannemers. Het bijhouden van de projectplanning en voortgang. Het co√∂rdineren van inkoopactiviteiten voor jouw projecten. Het bijdragen aan een veilige werkomgeving voor jezelf en jouw collega’s.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je te beschikken over: 

  • Een diploma HBO Bouwkunde.
  • Een geldig VCA VOL diploma.
  • Relevante werkervaring in restauratieprojecten.
  • Creatief technisch inzicht.
  • Commercieel inzicht.
  • Rijbewijs B.

Aanbod

Ze belonen jouw inzet met een aantrekkelijk salaris dat de marktconformiteit overstijgt, inclusief een bedrijfsauto. Daarnaast bieden ze volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door collegialiteit en kennisdeling, waarbij ze streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature