Projectleider Kleinbouw – Den Haag

Introductie

Uitdagende functie voor een gedreven projectleider die gewend is meerdere projecten aan te sturen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor meerdere projecten.. U stuurt uw team aan dat bestaat uit een werkvoorbereider en een uitvoerder. U rapporteert aan de directie. de projectgrootte is variabel. Projecten worden verkregen vanaf de aanbestedingskalender, één op één en uit eigen ontwikkeling. U bent verantwoordelijk voor de inkoop, meer- en minder werk, contacten met uw opdrachtgevers en relatiebeheer en de financiële afwikkeling van uw projecten. Ook levert u desgewenst uw bijdrage in de werkvoorbereiding.

Functie eisen

U heeft een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en 10 jaar ervaring als projectleider. U bent gewend om meerdere projecten tegelijk aan te sturen. U bent analytisch, communicatief vaardig, een loyale harde werker en u woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.