Projectleider Kleinbouw – AMSTERDAM

Introductie

Je krijgt de taak om binnen een gerenommeerd Amsterdams aannemingsbedrijf een nieuwe bouwpoot op te zetten. Het gaat om kleinbouw en projecten kunnen oplopen tot een paar ton. Ben jij de ondernemende projectleider die dit aan durft?

Organisatie

Je komt te werken bij een aannemingsbedrijf die haar sporen binnen Amsterdam ruim verdient heeft. Ze zijn gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudsprojecten maar zijn ook actief in kleinschalige nieuwbouw. Opdrachten worden verkregen vanuit de corporaties, zakelijke markt maar vooral 1 op 1. Voor de organisatie zijn 35 mensen werkzaam.

Functie

Naast de reguliere projecten komen er steeds meer aanvragen voor de kleinbouw. Momenteel worden deze projecten deels door de directeur opgepakt. De bedoeling is dat er een nieuwe afdeling kleinbouw wordt opgezet. Jij krijgt de kans om dit te doen, je mag ondernemen. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor de projecten vanaf opname tot en met oplevering. Zodra het aantal projecten toeneemt zal je ondersteunt worden door een calculator en werkvoorbereider. De projecten worden in en rondom Amsterdam gerealiseerd en de projectgrootte kan oplopen tot enkele tonnen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde en geldig certificaat VCA VOL. Je hebt aantoonbare ervaring in renovatie- en onderhoudsprojecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Je toont initiatief, bent ondernemend en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je weet zelfstandig te opereren maar je kan altijd terugvallen op het bedrijfsbureau.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je in vaste dienst te nemen na een detacheringsperiode van 9 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.