Projectleider Kleinbouw – Almere

Introductie

Een functie voor iemand die de uitdaging niet uit de weg gaat. Je wordt opgeleid tot volwaardig projectleider kleinbouw. Naast een senior projectleider gaan jullie beide deze afdeling verder uitbouwen. Het uiteindelijke doel is dat jij de afdeling gaat leiden!

Organisatie

Onze opdrachtgever kent een lange geschiedenis. De orderportefeuille ziet er erg goed uit. Deze is ook erg gevarieerd. Van kleine onderhoudsprojecten voor de Gemeente en corporaties tot grotere nieuwbouwprojecten van 10 miljoen. Door deze groei is de organisatie op zoek naar nieuwe talenten uit de regio.

Functie

Naast een senior projectleider en werkvoorbereider ben jij mede verantwoordelijk voor het uitbreiden van deze afdeling. Projecten worden verkregen vanuit corporaties, zakelijke en particuliere markt. De projecten kunnen oplopen tot 1 miljoen. In eerste instantie ben je niet verantwoordelijk voor de acquisitie en calculatie maar het is wel van belang dat je van beide kennis hebt. Het uiteindelijke doel is dat je opgeleid wordt tot leidinggevende van de afdeling. Hiervoor word je klaargestoomd en wat binnen 2 jaar gerealiseerd moet worden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een diploma HTS bouwkunde en 5 jaar ervaring in de functie van werkvoorbereider of junior projectleider. Je hebt de nodige ervaring in de kleinbouw. Naast jouw bouwkundige kennis en inzicht ben je ondernemend, toon je initiatief en heb je de ambitie om een leidinggevende rol op je te nemen. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Almere.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een jaarcontract aan te bieden wat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn simpelweg goed te noemen en daarnaast wordt er een leaseauto geleverd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.