Projectleider Installatietechniek – Den Haag

Introductie

Wilt u medeverantwoordelijk zijn voor het beheer van bestaande installaties en adviseren over renovatie en onderhoud dan zijn wij opzoek naar u!

Organisatie

Het betreft hier een grote particuliere vastgoedonderneming die opgericht is in de jaren 70. De organisatie voert het volledige beheer over de eigen portefeuille bestaande uit winkels, winkel centra, woningen, bedrijfsruimten en kantoren. Het werkgebied bevindt zich vooral in Den Haag en Rotterdam. Ook is de organisatie actief in Duitsland waar ze beleggingen hebben door heel het land.

Functie

Binnen deze functie zorgt u voor de advisering over renovatie en onderhoud en bent u medeverantwoordelijk voor het beheer van de installaties in de eigen gebouwen. U begeleid meerdere projecten en zorgt voor de voorbereiding hiervan. U beoordeelt offertes, stelt zelf aanbestedingsdocumenten samen en doet de onderhandelingen met de uitvoerende bedrijven, leveranciers en fabrikanten. Daarnaast zorgt u voor het toezicht tijdens de projecten en de naleving van de onderhoudscontracten.

Functie-eisen

Vanuit de opdrachtgever wordt een HTS Werktuigbouwkunde of Hoger Installatie Techniek ( HIT-W ) gevraagd. Ook ruime kennis en ervaring van gebouwgebonden installaties. U heeft minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie en bent goed op de hoogte van de wet-en regelgeving. De volgende vaardigheden zijn van belang: nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.

Aanbod

Er wordt een uitdagende en zelfstandige functie aangeboden binnen de organisatie met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.