Projectleider GWW. Vaste baan! – Den Bosch

Introductie

Ben jij die ervaren projectleider die ik zoek? Geeft het jou een kick om complete projecten tot een goed einde te brengen én heb jij een neus voor (commerciële) kansen? Ik ben op zoek naar een energieke projectleider die zin heeft om te werken aan uitdagende projecten op het gebied van GWW!  

Organisatie

De opdrachtgever is een club van nuchtere mensen die hard werken en veel lachen. Een inspirerende werkomgeving zonder afrekencultuur, waar collega’s ook echt collega’s zijn en waar successen samen gevierd worden. De projecten zijn divers. Van het aanleggen van een rotonde tot het vervangen van riolering in binnenstedelijk gebied. En van het bouwrijp maken van complete nieuwbouwwijken tot het uitvoeren van asfaltonderhoud in de meest brede zin van het woord. 

Functie

Je bent zowel technisch als financieel eindverantwoordelijke voor de afrondingen van de projecten. Voor zowel intern als extern ben je het aanspreekpunt. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid van het voorbereiden, coördineren en afronden van de grotere projecten en je stuurt een team aan van medewerkers. Hierbij spelen uiteraard planning, budget, veiligheid en kwaliteit een belangrijke rol.

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal een MBO diploma in de civiele techniek. Je hebt al een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en commercieel inzicht met een actuele kennis van de markt, ontwikkelingen en trends. 

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk krijg je een bijpassende auto, laptop en mobiele telefoon. Een inspirerende werkomgeving zonder afrekencultuur. Waar hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen en successen gevierd!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature