Projectleider GWW – Nieuw Vennep

Introductie

Als projectleider stapt u in tijdens de calculatiefase. U bent betrokken met allerhande projecten in de GWW en stuurt meerdere projecten aan!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief binnen de algehele GWW. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam en haar projecten worden voornamelijk verkregen van Gemeenten. De projectgrootte loopt op tot 3 miljoen euro. Zij houdt zicht bezig met projecten in de rioleringen, reconstructies, bouw- en woonrijp maken en bestratingen.

Functie

In de functie vormt u samen met de uitvoerder en werkvoorbereider het projectteam. U draagt zorg voor de eindverantwoordelijkheid van de onderhanden projecten. Gemiddeld stuurt u 10 projecten aan waarbij de projectgrootte kan oplopen tot 3 miljoen euro. U bent verantwoordelijk voor de projecten op basis van kwaliteit, planning en budget.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma HTS weg- en waterbouw. Daarnaast bent u in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat. U bent bekend met het automatiseringsprogramma KPD en ervaring met het schrijven van EMVI plannen is een pre. Daarnaast bent u woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Nieuw-Vennep.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u door haar een arbeidsovereenkomst aangeboden. De voorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.