Projectleider Gevarieerde Bouw – Abcoude

Introductie

Durf jij het aan, het zorgdragen voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de aansturing van de projecten? Neem dan contact met ons op.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een nog jong aannemingsbedrijf actief in de Randstad. Projecten worden gerealiseerd in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. De gemiddelde jaaromzet bedraagt 30 miljoen en voor de organisatie zijn 25 mensen werkzaam. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur waarbij collegiale samenwerking een groot goed is.

Functie

Je werkt in de meest voorkomende gevallen vanuit een bouwteam. Je bent zelf verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de aansturing van de projecten in uitvoering. je bent niet in een hokje te plaatsen want je zult aan een diversiteit van projecten werken. Dit kan kleinschalige verbouw zijn als uitdagende en unieke nieuwbouw projecten.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Heb je slechts 4 jaar werkervaring dan mag je nog steeds reageren. Je zult intern goed begeleid worden en je start met de kleinere werken. Je bent tevens in het bezit van een geldig VCA VOL en BHV certificaat. Een belangrijke competentie die gevraagd wordt zijn jouw sociale vaardigheden. Je bent een echte teamspeler, niet alleen intern maar ook met de opdrachtgever.

Aanbod

Onze opdrachtgever wil direct een contract voor 1 jaar afsluiten. Bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een contract onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.