Projectleider Gevarieerde Bouw – Abcoude

Introductie

Durft u het aan, het zorgdragen voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de aansturing van de projecten? Neem dan contact met ons op.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een nog jong aannemingsbedrijf actief in de Randstad. Projecten worden gerealiseerd in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. De gemiddelde jaaromzet bedraagt 30 miljoen en voor de organisatie zijn 25 mensen werkzaam. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur waarbij collegiale samenwerking een groot goed is.

Functie

In de meest voorkomende gevallen werkt u vanuit een bouwteam. U bent zelf verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de aansturing van de projecten in uitvoering. U bent niet in een hokje te plaatsen want u zult aan een diversiteit van projecten werken. Dit kan kleinschalige verbouw zijn als uitdagende en unieke nieuwbouw projecten.

Functie-eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Hebt u slechts 4 jaar werkervaring dan mag u nog steeds reageren. U zult intern goed begeleid worden en u start met de kleinere werken. U bent tevens in het bezit van een geldig VCA VOL en BHV certificaat. Een belangrijke competentie die gevraagd wordt is uw sociale vaardigheid. U bent een echte teamspeler, niet alleen intern maar ook met de opdrachtgever.

Aanbod

In eerste instantie betreft het een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden. DE arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.