Projectleider gebouwgebonden Installaties (Vaste baan) – Den Haag

Introductie

Jij bent de man die alles weet over het beheer van bestaande installaties binnen gebouwen en geeft graag je advies over renovatie en onderhoud in de bouw en vastgoed wereld!

Organisatie

Het betreft hier een grote particuliere vastgoedonderneming die opgericht is in de jaren 70. De organisatie voert het volledige beheer over de eigen portefeuille bestaande uit winkels, winkel centra, woningen, bedrijfsruimten en kantoren. Het werkgebied bevindt zich vooral in Den Haag en Rotterdam. Ook is de organisatie actief in Duitsland waar ze beleggingen hebben door heel het land. Verder heerst er een open en informele sfeer en zijn er korte lijnen binnen het bedrijf.

Functie

Binnen deze functie zorg je voor de advisering over renovatie en onderhoud en ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de installaties in de eigen gebouwen. Je begeleidt meerdere projecten en zorgt voor de voorbereiding hiervan. Verder beoordeel je offertes, stelt zelf aanbestedingsdocumenten samen en doet de onderhandelingen met de uitvoerende bedrijven, leveranciers en fabrikanten. Daarnaast zorg je voor het toezicht tijdens de projecten en de naleving van de onderhoudscontracten.

Functie-eisen

Vanuit de opdrachtgever wordt een HTS Werktuigbouwkunde of Hoger Installatie Techniek ( HIT-W ) gevraagd. Ook ruime kennis en ervaring van gebouw gebonden installaties. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie en bent goed op de hoogte van de wet-en regelgeving. De volgende vaardigheden zijn van belang: nauwkeurig, flexibel en stressbestendig.

Aanbod

Er wordt een uitdagende en zelfstandige functie aangeboden binnen de organisatie met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Je gaat hier rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.