Projectleider – Eindhoven

Introductie

Voor één van onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste gedreven projectleider die op zoek is naar een veelzijdige functie met uitdagingen!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote specialist in afbouw en afwerking. Het bedrijf kenmerk zich door een informele bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het volledige traject van projectdefinitie tot en met de projectoplevering van grote projecten of van projecten die vanwege hun complexiteit of risico’s een expliciete leiding nodig hebben. U leidt bouwvergaderingen en bent de aangewezen persoon om op te treden als gesprekspartners van klanten. U adviseert de klant zowel over nieuwbouw- of groot onderhoudsprojecten als over meerjarige technische onderhoudsscenario’s. U geeft op een enthousiaste wijze leiding aan de projectteams.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie. U heeft kennis van wet en regelgeving over milieu- en veiligheidsaspecten. U heeft een sterk ontwikkelt technisch en financieel inzicht. U bent ondernemend, communicatief vaardig, gedreven en een echte teamspeler. U bent gericht op samenwerking en gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling. Binnen het bedrijf heerst een prettige werksfeer waar collega’s wat voor elkaar over hebben.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.