Projectleider. – Dordrecht

Introductie

Vindt u het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor meerdere projecten? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer die met name actief is in woningbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van uw projecten. Het betreft met name woningbouw projecten, grondgebonden en gestapeld. Naast de werkvoorbereiding bent u verantwoordelijk voor de projectleiding van door u voorbereide projecten die gerealiseerd worden. U rapporteert aan de directie en werkt nauw samen met uw collega projectleiders en werkvoorbereiders.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig projectleider. Deze ervaring heeft u opgedaan binnen de aannemerij. U bent communicatief vaardig, gedreven, proactief en een echte teamspeler die verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat. U bent gericht op samenwerking en u heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie met bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden. Gezien de groei die de organisatie doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.