Projectleider die veel initiatief toont! – Tilburg

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider die wil werken bij een organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Brabant. Als ontwikkelaar en bouwer ontlenen zij hun positie aan een combinatie van ondernemerschap, financiële en operationele discipline. Met duurzame innovaties en slimme concepten als basis. Met als doel de opdrachtgevers van dienst zijn met een integrale en multidisciplinaire aanpak.

Functie

Je geeft op een adequate wijze leiding aan één of meerdere projectteams. Van detailconfiguratie tot en met realisatie binnen de vastgestelde projectdoelstellingen van in opdracht zijnde projecten. Je geeft leiding en sturing aan het projectteam op het werk en bouwt adequate controles in voor de Arbo technische, kwalitatieve, uitvoerende en contractuele bewaking gedurende de calculatiefase tot en met de oplevering van het project. Je minimaliseert de risico’s en garandeert de winstgevendheid van het project middels een adequate kosten-, inkomsten- en contractbewaking van het project. Daarnaast heb je contact met de klant, signaleer je problemen en neem je corrigerende maatregelen.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en stressbestendige bouwkundige op HBO-niveau. Bouwtechnische kennis en ervaring zijn bij je gekoppeld aan daadkracht en een zakelijke houding. Je kunt goed organiseren, je beheerst de plannings- en begrotingsaspecten en je hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring in het leiden van grote woningbouwprojecten. Communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn essentieel.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van jouw functie. Er zijn volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.