Projectleider Cultuurtechniek – Zaandam

Introductie

In de functie van projectleider heeft u de verantwoording voor het aansturen van meerdere projecten aan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in meerdere disciplines van de civiele techniek. Voor de organisatie zijn 200 mensen werkzaam en projecten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Functie

In deze functie bent u betrokken bij projecten in de cultuurtechniek. Hierbij kunt u denken aan het onderhouden en aanleggen van parken, sportvelden en golfbanen. U stapt in na de calculatiefase, u verzorgt de werkvoorbereiding en u stuurt de uitvoering aan.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS civiele techniek. U hebt minimaal 5 jaar ervaring met projecten in de cultuurtechniek. Daarnaast beschikt u over een geldig certificaat VCA VOl. U hebt kennis van RAW, UAV en EMVI. U bent woonachtig binnen een straal van 20 kilometer rondom Utrecht.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.