Projectleider Cultuurtechniek. – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider Cultuurtechniek die sturing wil geven aan het projectteam en advies geeft aan de opdrachtgever over een leefbare, veilige, sociale, duurzame en prettige leefomgeving.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend ingenieursbureau als het gaat om buiteninrichting en klimaatvraagstukken.
Zij houden zich bezig met vraagstukken omtrent onderzoek, advies en ontwerp van een duurzame en leefbare buitenomgeving, met de kernwaarden Duurzaam, Sociaal, Veilig, Functioneel en Prettig.

Functie

Als projectleider heb je een sturende rol aan het projectteam en zorg je met jou team voor de voorbereiding van de projecten. Je zorgt voor de oplevering van (deel)projecten en verzorg je adviesrapportages, contractstukken en kostenramingen.
Je geeft opdrachten aan de ontwerpers en controleert alle tekeningen en bestek. In deze rol werk je nauw samen met de projectmanager en informeer je de projectmanager over de voortgang van het project.
De projectleider is coördinerend en heeft zelf zijn sporen verdiend in de werkvoorbereiding en calculatie, want jij stuurt de werkvoorbereiders en ontwerpers aan en die zijn afhankelijk van jouw inbreng. Je controleert alle contractstukken, bestek en tekeningen op kwaliteit en volledigheid.
Verder neem je actief deel in de bouwteams en zorg je voor inhoudelijk advies.

Functie-eisen

De projectleider Cultuurtechniek die wij zoeken heeft minimaal een HBO opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek en enkele jaren relevante werkervaring als projectleider.
Als projectleider beschik jij over de volgende eigenschappen, communicatief vaardig, doortastend, zelfverzekerd, overzicht, empathisch, ondernemend en resultaatgericht.

Aanbod

Een functie met veel vrijheid om jouw ambitie te verwezenlijken!

Je kan rekenen op een uitdagende functie met veel groei mogelijkheden in een klimaatbewuste organisatie die werkt aan duurzame sportvelden, parken en leefbare woonwijken.
Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden en salaris marktconform.
Deze organisatie geeft de voorkeur om de juiste projectleider, direct een dienstverband te geven en verder kan je rekenen op flexibele werktijden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.