Projectleider Constructies – VELSEN-NOORD

Introductie

Jij bent de projectleider die wij zoeken! De persoon die de lijnen uit zet en die zijn collega’s de juiste richting wijst.

Organisatie

Onze opdrachtgever is met haar 78 werknemers een gerenommeerd ingenieursbureau voor diverse bouwkundige disciplines.Al meer dan 40 jaar is zij actief voor uiteenlopende (vaste) opdrachtgevers. Zij is vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering betrokken bij haar projecten.

Functie

Je zet de lijnen uit voor de personen die je aanstuurt voor reken- en modelleerwerk en je voorziet je collega’s van de benodigde informatie. Je voert overleg met je opdrachtgevers en zal jij de behoefte van de opdrachtgever moeten inventariseren. Als de situatie daarom vraagt bezoek jij de projecten voor een overleg met de opdrachtgever. Op deze manier ben je in staat om advies te geven. De afwisseling en het voortdurend schakelen zorgt ervoor dat je dagen voorbijschieten!

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS richting constructie en hebt minimaal 10 jaar ervaring in een gelijke functie. Je bent een persoon die een team kan smeden en aansturen. Je bent woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Beverwijk.

Aanbod

Na een periode van 12 maanden detachering word je door onze opdrachtgever, uiteraard bij goed functioneren, een vast contract geboden. DE arbeidsvoorwaarden zijn meer dan goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.