Projectleider Constructies (Vaste baan) – Stellendam

Introductie

Jij bent iemand die graag leiding geeft aan een team van constructeurs en tekenaars maar zelf ook nog bezig wilt zijn met het ontwerpen en berekeningen van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies.

Organisatie

De opdrachtgever is een ingenieursbureau voor de bouw en civiele projecten. Ze houden zich vooral bezig met het tekenen, berekenen en adviseren van zowel de particuliere markt als zakelijke markt. Hierbij kan je denken aan woningbouw projecten, utilitaire projecten, industriële projecten en civiele projecten. Mocht je nou een special verzoek hebben kan je hier ook terecht. Er heerst een hele open en informele sfeer binnen de organisatie. Ze zijn met ongeveer 20 mensen verdeelt over twee vestigingen en zetten zich elke dag in als team om zo totde meest efficiënte constructies te komen waar iedereen tevreden mee is en voldoet aan de wet en regelgeving binnen de gestelde eisen.

Functie

Jij bent een projectleider+ die verantwoordelijk is voor veel verschillende projecten. Dit kunnen zowel kleinschalige verbouwingen zijn tot aan grote nieuwbouwprojecten. Je stuurt hierbij je collega constructeurs en tekenaars aan en onderhoud je de contacten metaannemers, projectontwikkelaars en architecten. Uiteraard maak je zelf ook ontwerpen en berekeningen van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Een van de directieleden heeft deze taak nu op zich genomen, maar de bedoeling is dat jij dit gaat overnemen, Dit houdt in dat je ook gezien kan worden als vestigingsleider vandaar projectleider+.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO bouwkunde diploma en je hebt HBO+ of TU werk- en denkniveau op constructief gebied. Je hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring met voorkeur in de prefab dak elementen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen op zowel kwalitatief gebied als financieel. Uiteraard ben je ook bekend met de huidige wet- en regelgeving met voldoende kennis van bouwkunde en uitvoeringstechnieken.

Aanbod

Je zal rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever en het salaris zal afhankelijk zijn van je kennis en ervaring. Er zijn mogelijkheden voor cursussen en opleidingen en je komt in een team van jonge professionals terecht die veel plezier met elkaar hebben.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.