Projectleider Civiel. – Gorinchem

Introductie

In verband met de groei van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een projectleider die zijn of haar sporen heeft verdiend in de civiele techniek.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een hechte bedrijfscultuur en is ervaren binnen alle disciplines van de Beton- en Waterbouw. De opdrachtgever realiseert projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle voorkomende waterbouwkundige en civieltechnische constructies en objecten. Denk aan alle soorten bruggen, damwandconstructies, havens, sluizen en onderhoudswerkzaamheden.

Functie

U bent verantwoordelijk voor meerdere projecten, zowel kortlopende kleine projecten en meerjarige grote projecten. U bent de spil in de organisatie en het aanspreekpunt voor uw opdrachtgevers. U bent eindverantwoordelijk voor uw projecten, in kwalitatief en kwantitatief opzicht. U houdt de commerciële belangen in het oog en stelt maandelijks financiële rapportages op. U zit bouwvergaderingen voor, controleert de budgetbewaking en u ziet toe op de risico’s. Daarnaast rapporteert u aan de directie.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek en minimaal 6 jaar ervaring als zelfstandig projectleider. U heeft een sterk ontwikkelde helikopterview, bent communicatief vaardig en gedreven en u weet het beste uit uw medewerkers te halen. U gaat uw verantwoordelijkheden nooit uit de weg en u bent een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.