Projectleider Bouw – Houten

Introductie

In deze functie bent u project verantwoordelijk van A tot en met Z.

Organisatie

Een regionaal opererend aannemingsbedrijf voornamelijk actief in de renovatie en verbouw. Echter, de laatste tijd zijn er enkele grote nieuwbouwprojecten aangetrokken. Voor de organisatie zijn 45 mensen werkzaam, hebben zij een eigen timmerwerkplaats en een meubelafdeling.

Functie

Wij zijn op zoek naar een allrounder die bekend is met nieuwbouwprojecten, utiliteit- en woningbouw. U bent geheel verantwoordelijk voor deze projecten. U vervaardigt de werkvoorbereiding, stuurt de uitvoering en onderaannemers aan en bewaakt de financiële kant.

Functie eisen

Naast een diploma HTS bouwkunde bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL. Het aansturen van projecten zit u in het bloed. Gedreven, zelfstandig en commercieel inzicht zijn eigenschappen die voor onze opdrachtgever van belang zijn. Daarnaast bent u woonachtig in de regio Utrecht.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Na een detacheringsperiode van 12 maanden en bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.