Projectleider Bouw – Bunschoten

Introductie

Vanaf het voortraject tot en met de definitieve oplevering bent u betrokken bij exclusieve projecten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is inmiddels meer dan 75 jaar actief in de realisatie van uiteenlopende projecten. Met haar 30 medewerkers zijn ze actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Projecten worden regionaal gerealiseerd.

Functie

Als projectleider speelt u in het voortraject een belangrijke rol. U stelt het begin en het einde van een bouwproject vast, zorgt voor de planning van de werkzaamheden en draagt zorg voor voldoende personeel, materiaal en materieel. Tijdens de uitvoering houdt u de voortgang nauwlettend in de gaten en ziet u erop toe dat het project geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oploopt. Enkele kerntaken:

  • Bepalen van de meest efficiënte werkmethode
  • Opstellen en bewaken projectplanning
  • Bewaken van de kosten
  • Bewaken van de kwaliteit
  • Verantwoordelijk voor de eindoplevering
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van het V&G plan

Functie eisen

Voor deze functie hebt u een afgeronde opleiding bouwkunde met voorkeur op HBO niveau. Enkele eigenschappen die voor onze opdrachtgever zwaar wegen: leidinggevende capaciteiten, communicatief vaardige, klantgerichte instelling, sterke kennis van de materialen.

Uiteraard bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL.

Aanbod

Voorafgaand aan een vaste aanstelling zal er een detacheringsperiode van 12 maanden gelden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.