Projectleider Bouw – Amsterdam

Introductie

U kunt aan de slag bij één van Nederlands oudste aannemingsbedrijf! In de functie van uitvoerder geeft u leiding aan kleinschalige service en onderhoudsprojecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 200 jaar haar sporen in de bouw verdient. Vanuit meerdere vestigingen is zij actief in Nederland. Zij opereert in alle disciplines van de bouw.

Functie

Voor de vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een zelfstandig uitvoerder. U geeft leiding aan de projecten in uitvoering. Naast de technische aspecten bent u ook verantwoordelijk voor een veilige werksituatie op de bouwplaats. U stuurt zowel eigen personeel als onderaannemers aan.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Een geldig certificaat VCA VOL is tevens een vereiste. U hebt ervaring met projecten in de renovatie en het serviceonderhoud. U hebt een pragmatische maar ook een klantvriendelijke instelling. U bent in staat om het eigen personeel als de onderaannemers te motiveren en te stimuleren.


Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Na deze periode wordt u, bij goed functioneren, een vaste aanstelling aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.